Om meg

1989- Da kom jeg til verden en "liten" jente som fikk navnet Malin.. Så liten var jeg ikke, jeg veide 4950gr og 52cm lang! En liten bolle med masse svart hår.

Årene gikk og jeg var en liten snill jente, jeg fikk flaske med saft på til jeg var 4år og elsket og pelle buser som regel satt jeg og mevlet smør om morran før mamma sto opp..
Så begynte jeg på skolen, jeg elsket skolen, men det var ikke lenge allerede i tredje klasse var jeg skolelei, men jeg var flink fulgte med og gjorde det jeg fikk beskjed om, jeg klarte og lese før første klasse og regnet pluss og minus til den store gullmedalje.
Jeg hadde masse venner og elsket og spille fotball, begynte på rent guttelag som 6'åring og stortrivdes der.. Jeg var en typisk guttejente som elsket og kle meg i stor t-shorte og shorts, nekta og gre håret mitt og brydde meg ikke noe om at jeg hadde en stor floke i bakhode, da satt jeg meg heller bakerst i klasserommet så ingen kunne se det..Her er jeg 5år!

Ungdomsskolen, det var en stor forandring i mitt liv det var liksom en et nytt kapitell med ny venner, ny skole og nye lærere.. Man kunne liksom starte på blanke ark igjen.
Igjen, fikk jeg meg fort nye venner, jeg hadde to jenter som var mine ALLE bestevenninner, vi digget a1 og gjorde alt for og komme oss på konserter og sendte bla en pakke på over 3kg med masse bamser og silkeboksere og selvfølgelig et brev til dem fra oss og der måtte jeg jo spørre om Ben ville bli min kjæreste, men jeg fikk aldri svar så levde i min egen boble om at han ikke hadde fått pakken ennå.

Gravid, i 9klasse fant jeg ut at jeg var gravid! Jeg hadde blitt gravid med en gutt som var året eldere enn meg, vi var ikke sammen og hadde ikke spesiell god kontakt. Jeg prøvde og fullføre skole så godt jeg kunne, men i den perioden jeg ble gravid så byttet jeg ungdomsskole så det var litt mye som skjedde den perioden og når man er ny på et sted så er liksom ikke det første man vil si "Jeg er gravid" så jeg skjulte det, like godt som jeg skjulte det for min familie, det var bare jeg som visste at jeg var gravid.
Når familien min fikk vite så var neste skritt og fortelle det til klassen min så helsesøster tokk på seg den oppgaven og takk gud for det, jeg hadde aldri turt og stått og sakt det selv, men alle tokk det kjempe fint.
Jeg var aleine med Lotte i 2,5år vi bodde i en kjellerleiligehet under min bestemor og bestefar.
Det og gå gravid som veldig ung gikk kjempe fint, veldig lite plager og fødselen gikk supert.
Hadde supere venner stilte opp for meg og mange av dem har jeg ennå.
Jeg fullførte grunnskolen med hjemmeundervisnig også var jeg på skolen 2 dager i uka for og få litt undervisning..

Videregående, jeg søkte helse og sosial var fast bestemt på at jeg ville bli hjelpepleier! Noe jeg har blitt! :D
Men årene var tøffe, det var mye fravær Lotte var mye syk di første årene i barnehagen, men jeg ga meg ikke, jeg fullførte skolen, egentlig så bestemte jeg hvert år at jeg skulle ha et friår, men med familie som ga meg masse støtte og hjalp meg på di "tøffeste" dagene så ga jeg meg ikke..
Etter 3år på videregående Grunnkurs helse og sosial og VKI og VK2 hjelpepleier så ble jeg hjelpepleier, jeg jobber ikke innen dette yrket nå, men har lyst og videre utannde meg.
Jeg er veldig stolt at jeg har en utannding.

2007- Jeg begynte og snakke med en gutt med navnet Dan, han hadde en liten datter på aldern til Lotte. Vi bestemte oss for og finne på noe med jente, så vi dro på mc donalds og koste oss.. Sånn egentlig så ville jeg ha Dan så jeg "brukte" Lotte litt for og komme nærmere Dan..
Jeg sa at Lotte ville leke med Mia så hadde vært koselig om vi kunne møtes, og Dan var ikke vondt og be. Han ville også finne på noe, etter noen dager så dro Mia hjem til moren sin igjen og da var det ingen som Lotte kunne leke med så da måtte Dan og jeg finne på noe "aleine", det var litt skummelt for vi var vant til og ha jentene der og styre med, men nå var det bare oss to..
Det tokk ikke lange tiden før vi ga hverandre vårt første kyss... Ja, det ene førte med seg det andre..
26.2-2007, ble datoen.. Datoen for vår dag når vi ble kjærester.
Det tokk ikke lang tid før Dan flyttet inn til Lotte og meg, det var jo så spennende det og ha en samboer som kom hjem hver dag etter jobb, vi spiste middag sammen,handlet mat sammen og bare den første turen på ikea sammen var super spesiell. Husker Dan sa " Malin, kan vi kjøpe inn litt nye ting til leiligheten, for da føler jeg litt mer at det er våres".
Mia flyttet inn på rommet til Lotte, vi måtte ombøblere hele rommet, jeg brukte opp alle skattepengene mine på seng,klær,sykel,hyller og div ting til Mia, det ble jo super bra på rommet..


Min store kjærlighet.


Gravid igjen 2009 - Lille julaften, altså 23.12-2008 viste testen positiv.. Jeg skulle bli mamma igjen!
Men denne gangen var vi to om det og alt var mye mer stabilit, jeg gledet meg fra dag en og planlagte alt, for denne gangen skulle alt være perfekt.. Og det ble det også mer eller mindre, jeg prøvde og kose med i graviditetet, selv om jeg skal ærlig innrømme at det var noen veldig slitsome dager også.
Dan var verdens beste, han koste, snakket, strøk og kjente på spark på magen min hele tiden.
Fødselen gikk super fort, tokk 2 timer fra jeg kom på sykehuset så var lille Jenny ute i denne store verden.

2010- Nå er jeg i permisjon med Jenny og nyter tiden hjemme med henne, vi har kjøpt oss hus og har store planer for hva vi skal gjøre for at det skal bli "drømmehuset".
Dagene bare flyt av gårde og vi alle begynner og glede oss til jentene skal begynne på skole.


OneBigHappyFamily :)

2011 -  Nå er jeg gravid igjen med nr 3 og vi blir snart en familie på 6.. Lillesøster ventes 19 juni og vi gleder oss veldig alle sammen.


-MALIN

 • Skrevet: 01.02.2009
 • Klokken: 15:14
 • Kategori: Meg
 • Kommentarer: 59

59 kommentarer

Ida

04.05.2010 kl.16:23

:) Lotte, Mia og Jenny er så søte!

marianne

04.05.2010 kl.21:20

Gøy lesning! Så søt du var som 5åring, du lignet på deg selv! ;) Lykke til videre!

Mia:)

05.05.2010 kl.17:34

Hyggelig lesning!:) Jeg synes du er modig som har to barn+Mia:)

Hege-C

05.05.2010 kl.19:13

Koselig å lesning! Supert:) Var moro å se hvor lik du var deg selv som 5 år, men det er jo ikke så rart at man kanskje er! ;) Og om den første tiden med Dan, dere var heldige begge to, som fant hverandre! For dere har jo nå en virkelig god familie <3

Celine

08.05.2010 kl.23:04

man ser så godt at mia har øynene til dan, prikk likt :o haha :) dere virker som en koselig litenstor familie da :D

kathinka

19.05.2010 kl.11:42

Jeg må bare si at jeg er så utrolig imponert og ser veldig opp til deg. Du har klart deg gjennom tøffe perioder og det ser ut som du har kommet ut av det 1000 erfaringer rikere og mer selvstendig og voksen. Jeg er selv i ett forhold og barn begynner å bli et tema. Jeg føler meg klar til å stifte familie, men har mange tanker rundt det med å ha et stort ansvar, at livet blir snudd litt på hodet og alt må prioriteres annerledes... Men når jeg leser bloggen din så ser jeg jo at mye hardt arbeid lønner seg, og at man kan klare alt- hvis man bare vil.

Jeg vil bare takke deg for at du skriver denne bloggen, jeg syns det er utrolig inspirerende og jeg gleder meg selv til å bli mamma, noe jeg og min samboer håper på skal skje i løpet av ett år :)

lykke til videre med den skjønne familien din :)

Malin Hammersgård

19.05.2010 kl.14:27

kathinka: Så utrolig hyggelig og høre, tusen takk :D Bra du liker bloggen min, det gjør meg glad.. Masse lykke til med prøvingen =D

malin victoria

16.06.2010 kl.23:23

jeg digger deg. virker som ei super jente med mye mot!

forbilde nr. 1!

<3

Lene

27.06.2010 kl.01:47

Har du blitt intervjuet av et blad en gang? Synes du ser så kjent ut!!

Malin Hammersgård

27.06.2010 kl.16:51

Lene: Ja, det har jeg :) Har blitt intervjuet av MAG,hjemmet,allers og Se&hør :D

Ellinor

14.07.2010 kl.18:06

Så fint bilde av dere! :)

GARRNES

16.09.2010 kl.14:44

Så fine bilder:)

Ann Karin & Frodes Blogg

07.11.2010 kl.17:24

Var det dere som var med på unge mødre på kanal fem??

Kjempe søte er dere alle sammen, og veldig godt gjort at du fikk tatt utdannelsen på tross av baby og alt det som medfølger... Jeg tok hjelpepleien på 1 1/2 år, det var kjempe tøft, hadde 2 små barn da jeg drev med det, men det gikk da det også... Alt går im man har vilje nok har jeg funnet ut!

Du er knallflink synes jeg!

Malin Hammersgård

07.11.2010 kl.18:40

Ann Karin & Frodes Blogg: Hihi, ja, det er er oss vettu :)

Ja, jeg ble utanndet vettu, og godt er det.. Selvom jeg ikke jobber i yrket akkurat nå, så har jeg alltid en utannding jeg kan falle tilbake på.. Man klarer det man vil, bare man innstiller seg på det :D

marie

31.01.2011 kl.01:35

Jeg fulgte med på Unge mødre, og synes det var kjekt å se bloggen din og at du og Dan fremdeles er sammen og har det bra!

Geraldine

31.01.2011 kl.15:49

åå,så søtt!

13.02.2011 kl.00:34

Ble du gravid da du gikk i 9 klasse ?

Malin Hammersgård

13.02.2011 kl.08:02

Anonym: ja, det gjorde jeg :-)

Elise

17.02.2011 kl.23:19

hvordan tok foreldrene dine det? når de fikk vite at du var gravid?

Karoline

18.02.2011 kl.22:44

Hei! Kom inn på bloggen din via. mammasilje. Så deg på unge mødre, veldig imponert over deg må jeg si! :) Så gøy at du har fått ei lita ei fra sist jeg så deg på tv, og gravid igjen! Veit dere om det blir jente eller gutt? planlagt navn? :)

Caroline

19.02.2011 kl.00:14

Synes du virker som en kjempesterk person! Det å bli gravid i 9. klasse kan umulig ha vært enkelt! Jeg går selv i 8. nå, og er overhodet ikke klar for å få barn ennå! Men en ting jeg lurer litt på; var det alkohol inni bildet da du ble gravid? Skjønner viss det blir litt vanskelig å svare på, og viss du ikke vil er det greit :) Men jeg spør nå likevel jeg ^^

Malin Hammersgård

19.02.2011 kl.07:54

Caroline: Nei, det var ikke noe alkohol i bildet når jeg ble gravid. Det skjedde av ren nyskjerrighet, rett og slett ;)

Malin Hammersgård

19.02.2011 kl.07:55

Karoline: Vi har fått vite at det blir ei jente til og navnet er ikke helt planlagt ennå, vi er litt usikkere :)

Lene Kristine Løvhaug

20.02.2011 kl.17:15

Bra du er stolt over at du har en utdanning! Tenk å klare å gå ferdig skolen, når du ble så ung mamma! Fy søren! :)

Kine

04.03.2011 kl.22:56

Når du ble gravid, hadde du vært mye sammen med han du ble gravid med om dagene? :) Jeg mener sånn om du var mye hos han osv =)

Malin Hammersgård

05.03.2011 kl.09:36

Kine: Hos pappaen til Lotte?

Kine

05.03.2011 kl.14:00

jepp ;-)

Malin Hammersgård

05.03.2011 kl.17:28

Kine: Var litt sammen med med han, men ikke sånn veldig mye. Bodde et lite stykke ifra hverandre..

Anonym-jente.

09.03.2011 kl.10:38

Hei jeg har sett dei i "Unge-mødre" Og jeg synes du er helt utrolig!

STÅ på!... Du er best. Jeg vet du ikkje kjenner meg..Men

hvorfor valgte du å bli med i dne serien?

Hilsen en jente som ser opp til deg :)

Lykke til med alt.

Malin Hammersgård

09.03.2011 kl.10:47

Anonym: Fordi jeg syns det var utrolig spennende og ville gjerne vise andre at man kan komme langt i livet selvom man får barn tidlig :D

lise

13.03.2011 kl.10:55

Tre kjempe flotte barn ! Imponerende at dere klarer å holde familien så stabil i en så ung alder. All lykke til dere :)

henriette

02.04.2011 kl.17:40

så søte dere er sammen da:)håper det går bar videre med ungene og Dan:)

lykke til videre<3 Ps: er det mye stress????? begynner i 8 etter sommeren hadde aldri klart det der i 9 klasse;) du er super flink.

Malin Hammersgård

02.04.2011 kl.18:16

henriette: Takk :D Noen dager er stressende, det skal jeg innrømme. Men de fleste dagene går utrolig bra :)

Leyla

20.04.2011 kl.21:55

For en fin historie du har :) Lykke til med siste delen av svangerskapet :)

heei

24.04.2011 kl.12:49

Så søte jenter du har. Og håper den siste blir like søt. Det gjør den nok, når den har så vakre foreldre og søsken! :)

Linn

10.05.2011 kl.18:49

For en utrolig fin familie du har! =) Jeg syntes det var skikkelig koselig å lese!

Dina

28.05.2011 kl.18:55

Du er utrolig flink, og virker som en kjempe snill og veldig god mor! Og bli mor i 9.klasse er sikkert ikke lett. Jeg går selv i niende nå, å er veldig glad i barn, men tror ikke jeg kunne blitt gravid enda.. Men så er det slik jeg tenker av og til at jeg har lyst å bli unge mor av og til, fordi da får du kanskje et bedre fordhold til barna når de vokser opp og du kjenner deg litt bedre igjen, enn om du er f.eks 30 når du får ditt første barn! ;)

Men du er utrolig tøff, som har klart deg så bra med tre flotte jenter, lykke til me fødselen! :)

Hvor gammel er egentlig Dan? :)

Malin Hammersgård

28.05.2011 kl.21:00

Dina: Man vokser veldig med oppgaven, men jeg vil ikke anbefale noen og få barn i så tidlig alder..

Dan er snart 23år, så han er ikke gammle gutten ;) hehe

ilovemusik

31.05.2011 kl.16:21

så rørende historie;) du var kjempesøt på bildet;)

Thea

10.06.2011 kl.23:27

Hva er bonusmamma? Jeg er 11 år

jjuulliieett.blogg.no

10.06.2011 kl.23:29

hva er bonus mamma? jeg er 11 år.

Malin Hammersgård

11.06.2011 kl.08:19

jjuulliieett.blogg.no: Samboern min har en datter fra et tidligere forhold og da blir jeg en stemamma, ordet stemamma syns jeg høres strengt ut derfor sier jeg bonusmamma ;)

13.06.2011 kl.13:39

herregud , så utrulig søtt bilde :)

Kristina

21.06.2011 kl.15:20

Kan ikke gjøre annet enn å bøye meg i støvet. Inspirerende å følge med på bloggen, og lese din historie. Viker som du virkelig har vokst i oppgavene, og du fremtrer selvstendig, ansvarsfull, men også som ei fantastisk kjærlig og ungdommelig mamma.

Ønsker meg selv barn etter hvert, går bare å venter på å få meg fast jobb :) Håper du fortsetter å blogge, slik at jeg kan hente inspirasjon den dagen det blir min tur. Masse lykke til i slutten av svangerskapet :)

Malin

28.06.2011 kl.11:51

Hei Malin.

Jeg heter også Malin,det som er litt morro,er at når jeg ble født så var jeg 52 cm,samme som deg! Og vi heter det samme!:D :P

B

16.07.2011 kl.00:47

Ojj! Dan er jo helt ugjenkjennelig. Så han da du var med på unge mødre.

Silje

18.07.2011 kl.02:59

Jeg må bare si det: Dan var skikkelig lekker på det bilde av dere ;-) Hvor gamle var dere da det bildet ble tatt? :)

Du er tøff! Ser opp til deg :-)

Malin Hammersgård

18.07.2011 kl.10:17

Silje: Tror vi var 18 og 19 :)

ronja

05.08.2011 kl.10:03

hei malin

Malin Hammersgård

05.08.2011 kl.10:57

ronja: Hei :D

thea

15.08.2011 kl.13:06

gratulerer med dagen til lotte :-)

Vilde

20.08.2011 kl.14:15

Hvorfor bytta du designet øverst på bloggen ?? veldig fint det og assa <33 Veldig fiin blogg <33

Malin Hammersgård

20.08.2011 kl.21:34

Vilde: Det kommer etter 1september :-) måtte ha et midlidig siden jeg ikke får bruke det abdre bildet før det kommer ut i foreldre og barn i september :-)

Nikita

21.08.2011 kl.20:36

lotte og mia og den andre er så kjøne og jeg synes du var den beste på unge mødre vor gammel er lotte og mia og den nye ungen :) bloggen din er så bra synes jeg lykke til meg lotte og mia og den nye søte ungen :)

Malin Hammersgård

22.08.2011 kl.09:57

Nikita: tusen takk :)

Anonym

24.08.2011 kl.23:43

Super blogg du har :)) veldig interessant og lese :)) når var du med i unge mødre??

Malin Hammersgård

25.08.2011 kl.07:55

Anonym: I 2007 :)

June

21.11.2011 kl.17:12

bøyer meg i støvet for deg.

ser de gamle episodene av unge mødre og kan ikke helt skjønne at dette er "så" mange år siden...

må bare si, rart å følge med på de gamle episodene og lese hvordan familie livet er nå..

relax

01.05.2012 kl.12:11

Ble satt helt ut her jeg !!!! Du er jo bare fantastisk. Lykke til i framtiden.

Skriv en ny kommentarDesign av Rmoen.blogg.no


 • Mitt navn er Malin og på denne bloggen så kan du lese om meg og min familie, jeg skriver om det og være mor,samboer,stemor og bare generelle ting som skjer i vår hverdag. Bloggen handler først og fremst om meg og mine tre barn som heter Lotte,Jenny og Molly. Men jeg skriver selvfølgelig også om min bedre halvdel Dan og hans datter Mia også. All kopiering av bilder og tekst uten min tilatelse vil bli anmeldt!

  Siste innlegg  Søk i bloggen  hits